Andrew Wommack: Sáfárság – pénzügyeink kezelése

A Bibliának több mondanivalója van a pénzügyekről, mint a mennyről, a pokolról, vagy az imáról és a hitről. Sokan félreértik a sáfárságot. Amikor olvassák vagy hallják ezt a szót, akkor kemény munkára vagy kötelezettségekre gondolnak. Valójában éppen az ellenkezője az igaz. Ha megtanulod Isten sáfáraként látni magad, rájössz, hogy ez az egyetlen út a pénzügyi szabadsághoz.
A “Sáfárság – Pénzügyeink kezelése” című könyvben számos érzékeny kérdést vizsgál meg Andrew a pénzügyekkel kapcsolatban. Foglalkozik az Isten szerint való sáfársággal, a pénzügyi gazdagsághoz vezető első lépésekkel, a hamis sáfár példázatával, a tized helyes és helytelen nézőpontjaival és sok más kérdéssel.
Jézus a pénzügyeket és az emberek pénzhez való hozzáállását használta arra, hogy feltárja a szívüket. Mégis azt mondta, a pénzügyek területén való bizalom Istenben a hit alkalmazásának legkevésbé jelentős módja. Fontos tudnunk, hogy miért van így.
Az igazi bibliai gazdagság nem önző. Nem érted van, arról szól, hogy áldás lehetsz mások számára. Ha össze vagy zavarodva, vagy bizonytalan vagy abban, hogy a pénznek milyen szerepet kellene betöltenie az életedben, akkor ez a könyv neked íródott.

Cikkszám: MK-0032 Kategória: Címke:

2450 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Tömeg 200 g
Méretek 140 × 205 × 9 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Andrew Wommack

Alcím

Tapasztald meg a pénzügyi szabadságot Istennel!

A mű eredeti címe

Financial Stewardship: Experience the Freedom of Turning Your Finances Over to God

Méret

140 x 205 mm

Terjedelem

140 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

AWM Charis Alapítvány

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.