Mrs. Oretha Hagin

Összesen 1 találat

Mrs. Oretha Hagin könyvek.
Oretha Hagin 1918. november 2-án született, a vidéki életmódot folytató Collin megyében, Texas államban, Elbert Harvey Rooker és Savannah Elizabeth McCormick Rooker gyermekeként. A családi farmon nőtt fel, körülvéve apja rajongó szeretetével.
1938. november 25-én Oretha feleségül ment Kenneth E. Haginhez, az ifjú prédikátorhoz, aki akkor egy közeli településen, Tom Beanben pásztorolt egy, az Isten Gyülekezeteihez tartozó kis közösséget. Kenneth és Oretha röviddel ezután a texasi Farmersville-be költözött, ahol 1939 szeptemberében megszületett első gyermekük, Kenneth W. Őt hamarosan követte Haginék második gyermeke, a Pat nevű leány, 1941 márciusában.
1941 és 1949 között Kenneth Hagin több gyülekezetet pásztorolt, és utazó szolgálatot is végzett. Ezekben az években Oretha mindig ott állt férje oldalán, vele utazott, amikor csak lehetett, és segített neki a szolgálatban.
Oretha életében folyamatosan látható volt a mindhalálig tartó elkötelezettség Isten mellett, mély szeretete és tisztelete férje iránt, akivel 64 évet élt együtt, valamint törhetetlen akaratereje, ami soha nem adta fel, és nem engedett utolsó földi lélegzetvételéig. Oretha Haginre, akit szeretettel „Mamának” szólítottak sokan, akiknek az évek során szolgált, mindig odaszánt és jóindulatú asszonyként fognak emlékezni, aki szolgálta Istent, istenfélő feleség és szerető anya, majd később nagymama volt. Mrs. Oretha Hagin könyvek: