Billy Graham: A ​szentlélek [ANTIKVÁR]

Los ​Angeles városának polgármestere és vezető testülete 1983. november 7-ét Billy Graham-Napnak nyilvánította. Ez alkalommal ünnepelték Billy Graham 65. születésnapját, egyben a város visszaemlékezett arra, hogy1949-ben éppen Los Angelesben kezdte meg Billy Graham evangélizálását, amely az elmúlt évtizedben a világ sok városába is eljutott.
Billy Graham eddig 62 különböző országban hirdette az örök élet evangéliumát, hozzávetőlegesen mintegy 94 millió ember hallhatta prédikálásait. Ő volt az első személy, aki a televíziót és a filmet fölhasználta Isten Igéjének hirdetésére. Ez ünnepi alkalommal jelen voltak mindazok a munkatársai, akik a legelső Los Angeles-i evangélizációt szervezték és segítették.
Az üdvözlésekre Billy Graham a következőt válaszolta: „Nem gondoltam volna, hogy amikor az első Los Angeles-i evangélizálás alkalmával egy héten keresztül mindössze hatezer ember gyülekezett össze, hogy ilyen nagy változás történjék e városban, ahol csak cinizmussal tudtak beszélni a vallásról és ismeretlen volt sokak előtt ilyen kifejezés: Megtérés, Újjászületés, Szentlélek. Harminnégy évvel ezelőtt egy új égbolt nyílott meg Los Angeles városa fölött. De én ma sem akarok mást, csak azt, ami akkor szívemet betöltötte: Dicsőséget adni Istennek e földön.”

Cikkszám: ANT-038 Kategóriák: , Címke:

1850 Ft

Elfogyott

További információk

Formátum

Könyv

Állapot

Antikvár – Jó állapot

Szerző

Billy Graham

Méret

124 x 190 mm

Terjedelem

228 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Egyéb kiadók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.