David Wilkerson: Kés és kereszt

1958-ban különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New York-i banda tizenéves bűnözői kegyetlen módon végeztek ki egy lebénult fiút. A társadalom minden dühe – természetesen – a kíméletlen gyilkosok ellen fordult, egy kivétellel. Ez a kivétel David Wilkerson volt. A Szentlélek sugallatára New Yorkba ment, hogy megmentse a fiúk lelkét, társaikéval együtt, Istennek.
E hősies, s kezdetben kilátástalannak tűnő küzdelemről szól ez a könyv, amely világsikert aratott. David Wilkersonnak ma már több mint 70 országban van válságkezelő, valamint tanácsadói központja, ahol több tízezer alkohol- és kábítószerfüggő fiatalnak adják vissza – Isten segítségével – a reményt az igaz és teljes emberi élethez.
David Wilkerson könyve idáig több mint 50 millió példányban kelt el világszerte, és több mint 30 nyelvre fordították le.

“Legnehezebben Nicky döntését tudtam elhinni. Ott állt, nagy fintorral az arcán, az ő egyszerű, dadogó beszédével, és azt mondta:
– Átadtam a szívemet Istennek, Davie.
Nem tudtam elhinni. A változás túlságosan hirtelen jött. Örökös cigarettája a szájában volt, oldalt eregette ki a kis füstkarikákat, és azt mondta nekem, hogy valami új történt a szívében. No, és a kábítószerek? A lopások, a sok alkohol? A késelések és a szadizmus?
Nicky szinte olvasott a gondolataimban, mert folyamatosan csak ezt ismételgette:
– A pokolba is, Davie, átadtam a szívemet Istennek.”

Cikkszám: MK-0124 Kategória: Címke:

1690 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 118 × 170 × 15 mm
Formátum

Könyv

Szerző

David Wilkerson

A mű eredeti címe

The Cross and the Switchblade

Méret

118 x 170 mm

Terjedelem

222 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Szegletkő Kiadó

Kiadás éve

2020.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.