Dr. Emerson Eggerichs: Szeretet és tisztelet a családban

A sikeres gyermeknevelés legfontosabb kulcsa.
A legújabb pszichológiai kutatások pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít: a gyerekeknek szükségük van arra a szeretetre, ami Isten parancsa a szülők számára, a szülők pedig arra a tiszteletre vágynak, amely a Szentírás szerint jár nekik gyermekeik részéről.
A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén.
Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte.

Cikkszám: MK-0109 Kategória: Címke:

3990 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 650 g
Méretek 148 × 228 × 24 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Dr. Emerson Eggerichs

A mű eredeti címe

Love and Respect In The Family

Fordító

Szekeres Katalin

Méret

146 x 228 mm

Terjedelem

300 o.

Kötészet

Keménytáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Patmos Records

Kiadás éve

2015.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.