ÚJ!

Jim Cymbala: Friss szél, friss tűz

im Cymbala 1972 óta a Brooklyn Tabernacle Gyülekezet pásztora. Jim Cymbala pásztor hisz abban, hogy Jézus meg akarja újítani népét – vissza akar hozni minket a szellemi zsákutcákból, a fásultságból, és a langymeleg vallásosságból.
Cymbala első kézből ismeri a különbséget. Saját gyülekezete, a Brooklyn Tabernacle 1972-ben még húsz fővel küszködött. Aztán elkezdtek imádkozni… Isten megmozdult…az utcán megkeményedett életek százával változtak meg Krisztus szeretete által… és ma már több, mint tízezren vannak.
Ennek, az – Amerika egyik legkeményebb környékén lévő – összetört gyülekezetnek a története jól szemlélteti, hogyan tudsz szellemi frissességet hozni a gyülekezetedbe és a saját életedbe. A Friss szél, friss tűz bemutatja, mit tud tenni a Szent Szellem, ha a hívők komolyan veszik az imádkozást és az evangéliumot. Ez az elképesztő könyv felfedi, hogy Isten hogyan cselekszik életeket megváltoztató módokon, amikor félretesszük a napirendünket, szaván fogjuk, és figyelünk a hangjára.

„Ez a könyv a térdeidre fog kényszeríteni. Készülj fel, hogy provokálni fog, de ugyanakkor nagy kihívás elé állít. Biztos lehetsz benne, hogy ha elolvasod, örökre megváltoztat.”
DAVID WILKERSON, a Kés és kereszt szerzője

Cikkszám: MK-0135 Kategóriák: , , , Címke:

2490 Ft

Készleten

További információk

Tömeg 240 g
Méretek 134 × 202 × 12 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Jim Cymbala

A mű eredeti címe

Fresh Wind, Fresh Fire

Méret

134 x 202 mm

Terjedelem

224 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Magyar Pünkösdi Egyház

Kiadás éve

2017.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.