Josh McDowell: Biblia ​kontra evolúció [ANTIKVÁR]

„Mit ​jelent az, hogy a Biblia ihletett?”„Tényleg 4,5 milliárd éves a Naprendszerünk?” Ezek olyan kérdések, amelyeket nemcsak keresztyének tesznek fel. Ez a könyv azzal a céllal íródott, hogy választ adjon ehhez hasonló kérdésekre.
A szerzők mintegy 50 kérdést tekintenek át, kezdve a Bibliára vonatkozó tárgykörűekkel (pl. „Mindent szó szerint kell értelmezni a Bibliában?”), folytatva az evolúció és a termetés témakörébe tartozó kérdésekkel (pl. „Van-e bizonyíték a hat napos teremtésre?”„Ki az ember őse?”), majd pedig arra is kitérnek, hogy miként válhat valaki keresztyénné.
A könyv, – amelyet a nagy előadói tapasztalattal rendelkező szerzőpáros, Josh McDowell és Don Stewart írt – meggyőző érvek sorozatával azt bizonyítja, hogy a keresztény hit szilárd logikai alapokon áll, és a Biblia állításai ma is érvényesek. A szerzők meggyőző válaszokat adnak a feltett kérdésekre, akik pedig szeretnének bővebb információkhoz jutni a különböző részletkérdésekben, haszonnal tanulmányozhatják az egyes fejezetek végén található forrásmunkákat.

Cikkszám: ANT-005 Kategóriák: , Címke:

850 Ft

Elfogyott

További információk

Formátum

Könyv

Állapot

Antikvár – Jó állapot

Szerző

Josh McDowell

Méret

140 x 198 mm

Terjedelem

198 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Egyéb kiadók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.