Kenneth E. Hagin: Hogyan kövesd Isten életedre vonatkozó tervét?

Jelenleg csak e-könyv formájában kapható.
Azt a szellemi pályát futod, amit Isten kijelölt számodra? Ha valaki másnak a pályáján, vagy a magad választotta pályán próbálsz futni, akkor célt tévesztesz. Arra kaptál mennyei elhívást, hogy befusd azt az utat, és célba érj azon a versenypályán, amelyet Isten személyesen számodra tervezett.
A Hogyan kövesd Isten életedre vonatkozó tervét? című könyvében Kenneth E. Hagin kijelenti: „Az utolsó időkben vagyunk. Közel a vég. Döntő fontosságú évek elé nézünk, mert nagy munkát kell még elvégeznünk és sok lelket kell betakarítanunk…”
„Soha nem volt még ennyire fontos, hogy fogékonyak legyünk a Szent Szellem vezetésére, és hogy mindnyájan kövessük Isten életünkre vonatkozó tervét. Barátaim, itt az ideje, hogy formába lendüljünk! Itt az ideje, hogy komolyan vegyük Isten szolgálatát, és azzá váljunk, aminek Ő látni akar minket.”
Rajtad múlik, hogy betöltöd-e valaha azt az isteni célt, amit Ő már az idők kezdete óta elrendelt számodra. Bizonyosodj meg arról, hogy az Istentől kijelölt pályádon haladsz!

BELEOLVASOK

Cikkszám: NYK-0006 Kategória: Címke:

2400 Ft

További információk

Tömeg 260 g
Méretek 140 × 216 × 11 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

A mű eredeti címe

Following God's Plan for Your Life

Fordító

Mile Nikolett

Nyelvi lektor

Gulyás Csilla

Méret

140 x 216 mm

Terjedelem

188 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

FLK I Márta Könyvesház

Kiadás éve

2018.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.