AKCIÓ!
ÚJ!

Kenneth E. Hagin: Szeretet – az út a győzelemhez

Tedd Isten szeretetének felkutatását a legfőbb célkitűzéseddé!

Isten meghagyta nekünk az Igéjében, hogy az Ő szeretetét kutassuk egész életünkben, ezt tegyük az életünk legfőbb célkitűzésévé: „Buzgón keressétek és törekedjetek megszerezni [ezt] a szeretetet [ez legyen a célotok, és a legfőbb törekvésetek].” (1Korinthus 14:1; Amplified, Bővített Biblia – az angol nyomán) Hányan mondhatjuk el azonban őszintén önmagunkról azt, hogy Isten szeretete a legfőbb célkitűzésünk az életünk során?

A Szeretet: Az út a győzelemhez című figyelemreméltó könyvében Hagin tiszteletes rámutat arra, hogy miért létfontosságú Isten szeretete az életünkben. Elmondja: „Az élet sok problémájára ebben a kijelentésben kell keresnünk a választ: Isten szeretete sosem vall kudarcot! Ha tehát megtanulsz szeretetben járni, akkor te sem vallasz majd kudarcot. Az isteni szeretetről – Isten bennünk élő szeretetéről – van szó, nem az emberi szeretetről.”

Hagin tiszteletes megtanítja, hogy hogyan engedjük a testi természetünk és a meg nem újított gondolkodásunk helyett Isten szeretetét uralkodni az életünk felett. Kezdd hát kutatni Isten legfőbb célkitűzését az életedre nézve, és tanuld meg, hogyan tudod még a lehetetlennek tűnő élethelyzeteket is megfordítani pusztán azáltal, hogy Isten szerinti szeretetben jársz!

Beleolvasok

Cikkszám: NYK-0033 Kategóriák: , Címke:

3820 Ft

Készleten

További információk

Méretek 138 × 214 × 16 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

A mű eredeti címe

Love: The Way to Victory

Fordító

Mile Nikolett

Nyelvi lektor

Budaházy Anna

Méret

138 x 214 mm

Terjedelem

288 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

FLK I Márta Könyvesház

Kiadás éve

2023.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.