Kenneth E. Hagin: Tanulj meg együtt mozdulni Isten Szellemével!

Jelenleg csak e-könyv formájában kapható!
„Isten úgy tervezte: minden hívő élhessen azzal a kiváltsággal, hogy szolgálhat a kenet alatt, és tapasztalatot szerezhet a Szent Szellem ajándékainak gyakorlásában azokon az istentiszteleteken, ahol a hibái nem okoznak sérülést másokban. Sokkal részletesebben tanítok ezekről mostanában, mint korábban, mert Isten fel akar minket készíteni az Ő Szellemének az előttünk álló kiáradására. (Egy bizonyos mértékig valójában már bele is léptünk ebbe.)
Ugyanakkor elég hosszú ideje szolgálok már ahhoz, hogy tudjam: Isten minden hatalmas mozdulásánál visszatérnek ugyanazok a problémák. Egyesek mindig szélsőségbe – túlzásba és fanatizmusba – esnek, aminek hatására néhány szolgáló a Szent Szellem minden megnyilvánulásától visszahúzódik…
… Minden esetben, amikor Isten cselekszik és történnek dolgok, lesznek olyanok, akik szélsőségbe esnek. Ha azonban ezek az emberek nyíltak és őszinték, akkor elfogadják a helyreigazítást – így helyes irányba tudjuk terelni az erőt, és hatalmas, serényen munkálkodó erőt érhetünk el.”

Cikkszám: NYK-0019 Kategóriák: , Címkék: ,

520 Ft

További információk

Tömeg 32 g
Méretek 86 × 148 × 2 mm
Formátum

E-könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

A mű eredeti címe

Learning to Flow With the Spirit of God

Fordító

Mile Nikolett

Nyelvi lektor

Gulyás Csilla

Méret

86 x 134 mm

Terjedelem

48 o.

Kötészet

Irkatűzött

Nyelv

Magyar

Kiadó

FLK I Márta Könyvesház

Kiadás éve

2020.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.