Barion Pixel
Kenneth E. Hagin

A korszak vége – Kenneth E. Hagin, 1980. Prófécia

Ezt a próféciát Kenneth E. Hagin adta át, 1980-ban:
„A világkorszak vége el fog jönni erre a nemzedékre. A sötétség és a gonoszság erői úgy tombolnak, mint soha azelőtt, egyre erősebbé és gyorsabbá válnak. Sok keresztény is ezekre a dolgokra fog nézni és figyelni, és azt mondja majd: „Hát, ez nem fog menni.” Tehetetlenül széttárják a kezeiket és azt mondogatják: „Nos, szerintem mindennek vége. Csak ki kell tartanunk, és imádkoznunk kell Jézus gyors visszatéréséért, mert az ördög lassan mindenre ráteszi a kezét.”
Ezt mondja azonban az Úr: „Ezekben a napokban átkutatom a Krisztus Testét, hogy katonákat sorozzak be. Új csapatot fogok felállítani. Egy olyan új sereget, amely tudja, hogyan imádkozzon a sötétség erői ellen. A világosság pedig szétoszlatja a sötétséget, az igazság megszabadítja az embereket, és az ima letöri azokat a kötelékeket, amelyek megkötözik az emberek elméjét, szellemét és testét.
Hallelujah, dicsőség Istennek!
Igen, vannak olyanok, akik megtanulnak gyorsan a helyükre állni. Ennek gyorsan kell megtörténnie; muszáj. Nekik gyorsan kell tanulniuk, hogy hamar beálljanak a sorba a sötétség, avagy a gonosz erői ellen, melyek a világ, az egyház, a család ellen törnek, és próbálnak mindent szétbomlasztani és lerombolni, ami jó, és amit Isten jóváhagyott.
Az Úr keze azonban azokon nyugszik, akik figyelnek, és akik szellemben gondosan ügyelnek Isten késztetésére – ők imádkozni fognak. Isten Szelleme segít nekünk imádkozni. Ne próbáld ezt a saját erődből tenni!
Neked is meg kell tenned a részed, ugyanakkor pihenj meg Őbenne. Engedd, hogy a Szent Szellem folyóként áradjon rajtad keresztül! Mint egy hatalmas hullám, áradjon át rajtad! Engedd ki a belső fohászokat, hadd hagyják el a szádat! Fordíts időt a félrevonulásra, és várj! Néha szavak nélkül, a bensődben gyötrődsz. A Szent Szellem által árad valami a szellemedből az Atyához, a szellemek Atyjához.
Meg fogtok maradni. Megtart benneteket az Úr. A családotok, az otthonotok biztonságban lesz és megáll, a gyermekeitek erősen és rendíthetetlenül felnőnek az Úrban, és nem fognak félni.”
/Forrás: Billye Brim Ministries; Magyar fordítás: © FLK; Márta Könyvesház 2020./

error: Védett tartalom!