April Cassidy: Boldog feleség

Manapság a munkahelyeken előszeretettel sorolják a női alkalmazottakat külön-  féle kategóriákba, és elmondható, hogy a legkedveltebbek köztük azok, akik az ún. A személyiségtípusba tartoznak, azaz, akik motiváltak, követelőzők, ambició-zu sak és erősek. Ám amikor a házasság kérdésére terelődik a szó, ugyanezek a jellem-vo ná sok bizony épp a visszájára sülhetnek el. Elvégre senki sem azért megy férjhez, hogy cserébe előléptetést vagy jutalmat kapjon. Akkor tehát mit tehet egy nő?
April Cassidy első kézből ismeri ezt a küzdelmet. Abban a hitben ringatta magát, hogy nagyszerű keresztény feleség, miközben azért könyörgött Istenhez, hogy változ-tas sa meg a passzív férjét: tegye olyanná, aki szenvedélyesebben szeret, jobban kive szi részét a családi életből és istenfélő vezető. Isten azonban valami teljesen mást cse le-ke dett: segített Aprilnek megérteni, hogy neki van szüksége bizonyos válto zá sok ra, mint például lemondani az uralkodás iránti olthatatlan vágyáról, és szelíd, feltétel nélküli tiszteletet – nem csupán szeretetet – tanúsítani a férje iránt.
April konklúziója talán ugyanannyira meglepi majd az olvasókat, mint annak idején őt magát is, ám az azóta eltelt évek alatt számtalan nőtársával együtt sikerült meg ta-nul nia, hogyan adjon más irányvonalat az életének a Biblia útmutatásai mentén – ami végső soron egy egészséges, boldogabb házassági kapcsolatot eredményez. A Bol dog feleség című könyv segít megérteni, hogy mi Isten teve és elképzelése a nőkre vo nat ko-zóan, és hogyan lehetséges Krisztusnak mint Úrnak alárendelt életet élni.

Cikkszám: MK-0082 Kategória: Címke:

3990 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 420 g
Méretek 140 × 210 × 17 mm
Formátum

Könyv

Szerző

April Cassidy

A mű eredeti címe

The Peaceful Wife

Fordító

Pénzes Noémi

Méret

140 x 210 mm

Terjedelem

312 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Patmos Records

Kiadás éve

2022.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.