Billy Graham: Hazafelé

„Az öregedés az élet legnagyobb meglepetését jelentette nekem” – mondja Billy Graham, akit sokan Isten nagyköveteként ismernek. „Soha nem gondoltam volna, hogy Isten mi mindent tartogat a számomra, és tudom, hogy most, amikor hazafelé tartok, nem fog cserben hagyni az út utolsó mérföldjein sem.” Hazafelé című könyvében a kilencvenes éveiben járó Graham, a hit embere végigtekinti azokat a kihívásokat, amelyeket az öregedés jelent minden ember számára, miközben összegyűjti az Írásokban található alapvető igazságokat erről a témáról. Billy Graham olyan utazásra hív bennünket, amelyet az élet aranyéveinek tekint, miközben reménykedve várja az újbóli találkozást feleségével, Ruth-tal, abban az örök otthonban, amely felülhaladja ezt a jelenvaló világot.

„Amikor valakinek hosszú élet adatik, az öregedés természetes folyamat, de rajtunk múlik, hogy éljük ezt meg – írja a szerző. – A kegyelemben való öregedés mindenki számára lehetséges, aki a szívében és elméjében minden kegyelem forrására, Jézus Krisztusra támaszkodik.”

Csatlakozzon Ön is Billy Grahamhez, aki e könyv lapjain megosztja olvasóival, milyen kihívásokkal jár számára is az időskorban hanyatló erő, és elmondja, miként képes mégis erősen kitartani abban az elhatározásban, hogy sikeresen fogja befejezni azt az életpályát, amelyet Isten kijelölt a számára.

Cikkszám: MK-0059 Kategória: Címke:

1990 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 580 g
Méretek 150 × 230 × 20 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Billy Graham

Alcím

Az életről, a hitről és a siker befejezéséről

A mű eredeti címe

Nearing Home – Life, Faith, and Finishing Well

Fordító

Morvay Péter

Méret

150 x 230 mm

Terjedelem

174 o.

Kötészet

Keménytáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Patmos Records

Kiadás éve

2012.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.