Carter Conlon: Félelem nélkül

„Olyan napokban élünk, amikor a félelemre számtalan okunk van. A világgazdaság olyannyira az összeomlás szélén billeg, melyről még csak nem is sejtettük, hogy
életünk során bekövetkezhet. A legtöbb hírműsort – és saját elménket is – a jövőbeli életkörülményeket fenyegető veszélyek uralják: Hogyan vészeljem át a holnapot? Megmarad vajon az állásom? Képes leszek gondoskodni a családomról? Szemünk előtt ott lebeg egy látszólag elkerülhetetlennek tűnő, tömegpusztító fegyverekkel vívott háború képe. Nap mint nap elárasztanak minket a bolygónk veszélyes méreteket öltő pusztulásáról, a lehetséges energia- és élelmiszerhiányról szóló statisztikák. Mindezek mellett szemünk láttára hullik szét a család intézménye – az a mag, melyet Isten arra teremtett, hogy stabilitást, gondoskodást és rendszert hozzon az otthonokba és a nemzetekbe.”

Ezekben a bizonytalan időkben vagy hagyjuk, hogy megfojtson bennünket a félelem, vagy megértjük, hogyan tudunk igazán Isten „Ne félj!” parancsának szabadságában élni. Carter Conlon pásztor felfedi a Sátán taktikáit, aki addig forgatja kitartóan a rettegés és a pusztító jövőkép kardját, míg egy félelem uralta életbe nem vezet minket.

Bibliai és gyakorlati példákon keresztül Conlon pásztor rávilágít, hogy Isten egy másféle szellemet ad az Ő népe számára, az erő, a szeretet és a józanság lelkét.

Ezt akkor ismerjük fel teljességében,
– amikor eldöntjük, hogy Istent fogjuk követni,
– amikor az Ő erejével telve szembeszállunk az ellenségeinkkel, és
– amikor megengedjük, hogy Isten szeretete megjelenjen az egymás iránti szeretetünkben.
Ez a tökéletes szeretet az, amivel felfegyverkezve valóban félelem nélkül élhetünk.

Cikkszám: MK-0129 Kategória: Címke:

2490 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 250 g
Formátum

Könyv

Szerző

Carter Conlon

Terjedelem

256 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Szegletkő Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.