Derek Prince: Extravagáns szeretet

Ismerd meg Isten akaratát az életedre!
Hallottál már Isten szeretetéről? Eszedbe jut ennek a szeretetnek a kapcsán az óriási, határtalan és extravagáns kifejezések valamelyike? Ismered az Ő szeretetének személyességét, örökkévalóságát, ellenállhatatlanságát és idő előttiségét?
Mert Derek Prince jól ismerte, átélte és képviselte ezt a szeretetet. Mi több, írása segítségével téged is bevezet ebbe a szeretetbe, amely erősebb és mélyebb annál, mint amit valaha is elképzeltél: ez extravagáns.
Isten akarata, rád vonatkozó célja és szeretete megismerhető. Hogyan lehet a tiéd? Derek Prince nagyon gyakorlati módon tanít, hogy hogyan részesülhetsz természetfölötti helyreállításban, hogyan arathatod le Isten ígéreteinek a jutalmát és találhatsz mély békességre és személyes beteljesedésre az Úrral. Isten rád vonatkozó akarata valóság lehet, sőt élhetsz szabadon a megtévesztéstől, szolgálhatsz és az élet csatornájává válhatsz a körülötted élők számára.

Van az élethez szükséges célod és erőd? Vagy csak sodródsz az árral a szokások és a körülményeid kiszolgáltatottjaként? Ideje változtatnod!  „Mert én ismerem a terveket, amim van számotokra – mondja az ÚR –; tervek a jólétre és nem a csapásra, hogy nektek adjam jövőt és a reményt”. Jeremiás 29,11

BELEOLVASOK

Cikkszám: MK-0006 Kategória: Címke:

1850 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 162 g
Méretek 135 × 195 × 8 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Derek Prince

Alcím

Ismerd meg Isten akaratát az életedre!

A mű eredeti címe

Extravagant Love

Méret

135 x 195 mm

Terjedelem

112 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Derek Prince Ministries

Kiadás éve

2012.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.