Derek Prince: Nyelvedben a sorsod

SZÜKSÉGE VAN-E A NYELVEDNEK GYÓGYULÁSRA?
Lehet rosszul használni a nyelvünket, ami nem áldást, jólétet, hanem kárt, bajt és veszedelmet hozhat életünkre? Hallottál már az édes pletykafalatokról? Tudtad, hogy a hazug és hízelkedő ajkak megtévesztést szólnak, és hogy az elhamarkodott beszéd a bolondnál is rosszabb? Tudtad, hogy a Bibliának sok és fontos tanítása van az ajkaink használatáról?
A szavak pedig hosszútávon meghatározzák sorsunkat, életet fakasztanak, vagy áldásforrásokat tömnek be. Mindezeknek oka van, hisz a szívünk túlcsordul a szánkon. Sajnos sok keresztény nem fordít különösebben gondot beszéde megtisztítására. Te ne legyél közülük való!
Derek Prince, bibliatanító hat betegséget elemez, amitől gyakran megfertőződik az életünk, és bizonyos esetekben végzetes lehet, ha ellenőrzés nélkül marad. Derek üzenete segít, hogy felismerd e veszélyeket, átgondold szavaidat, és időben kormányozd az életedet a megfelelő irányba, elkerülve a hajótörést és a szerencsétlenségeket. Tanít és buzdít a nyelv helyes használatára, hogy sikert és teljes, tökéletes üdvözülést hozzon életedbe.

Cikkszám: MK-0020 Kategória: Címke:

1850 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 135 × 195 × 10 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Derek Prince

Alcím

Szüksége van a nyelvednek gyógyulásra?

A mű eredeti címe

Does Your Tongue Need Healing?

Méret

135 x 195 mm

Terjedelem

120 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Derek Prince Ministries

Kiadás éve

2018.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.