AKCIÓ!

Derek Prince: Számítasz Istennek!

Fedezd fel az Isten szemében való értékességed és identitásod!
Egy olyan korban élünk, amikor igen könnyű az isteni rendeltetésű sorsunkat elhibáznunk. Sok esetben modern korunk normáihoz mérjük magunkat – és néha úgy, hogy közben ennek tudatában sem vagyunk. Azonban, ha fel tudnánk fogni, milyen óriási mértékben számítunk Istennek, akkor a körülöttünk lévő világra – és magára az örökkévalóságra is – egészen más szemmel tekintenénk.
Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van azon jellegű, érdemi és lényeges tanításra, melyet e könyv kínál nekünk.
Derek Prince, kinek igei tanítását mélység, éleslátás és szeretetteljes gyengédség jellemzi, segít megnyitni szemünket minden idők egyik legnagyszerűbb igazságának meglátására, mely szerint:
Felbecsülhetetlenül értékes vagy az Úr számára!
Szabadulj meg tehát a bűntudattól, bizonytalanságtól, félelemtől és szégyenérzettől. Foglald el a számodra kijelölt, különleges helyet Isten egész teremtett világában. Mindeközben pedig meglátod igazi értékedet Annak szemein keresztül, Aki mindent odaadott érted!

BELEOLVASOK

Cikkszám: MK-0010 Kategória: Címke:

2700 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 285 g
Méretek 148 × 210 × 15 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Derek Prince

Méret

148 x 210 mm

Terjedelem

224 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Derek Prince Ministries

Kiadás éve

2016.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.