Barion Pixel

Január 6. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 6. – Miért nem veszik át az emberek a gyógyulást?

Mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a cselekvést jó kedvéből.
– Filippi 2:13

A legfőbb oka annak, amiért az emberek nem tudják átvenni a gyógyulást az, hogy nem hiszik el: Isten azt akarja, hogy meggyógyuljanak. Sokan azt mondják: „Hát, Isten talán okkal helyezte rám ezt a betegséget.” Nem, nem Ő helyezte rád.
Isten akarata számodra és számomra az, hogy egészségesek legyünk. Ezért én megmaradok az egészségben, mert tudom, hogy ez Isten akarata. A Filippi 2:13 szerint Isten munkálkodik bennem, és Ő munkálja ki mind az akarást, mind a cselekvést jó kedvéből. Minden nap jó kedvéből dolgozik bennem azon, hogy akarjak és cselekedjek.
El kell rendezned ezt a kérdést Isten akaratára vonatkozólag a gyógyulást illetően. Hogyan tudod elrendezni? Hogyan jöhetsz rá, hogy mi Isten akarata? Fordulj Isten akaratához, az Újszövetségez, és derítsd ki!
Az elhunytak halála után valaki felolvassa a végakaratukat, avagy a végrendeletüket. A rendelet az akarat kinyilvánítása, az Új Testamentum pedig Isten akarata, az Ő terve, célja, valamint egy rendelet arról, amit nekünk akar adni.
Isten nem csak téged akar meggyógyítani, hanem mindenki mást is, aki beteg, mert a gyógyulás részét képezi Isten megváltó tervének. Tedd a helyére ezt a szívedben és az elmédben! Akkor már nem kell kérdezned többet, és nem kell töprengened sem, mert biztosan tudni fogod!

Megvallás: Isten azt akarja, hogy jól legyek. Isten akarata az, hogy egészséges legyek, és teljes hosszában leéljem a földi életemet betegség, gyengeség és fájdalom nélkül. Ez Isten akarata. Elfogadom ma az Ő akaratát.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!