Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka

365 napos áhítat Isten Igéjéből a gyógyulás és egészség területén.
Az Egészségünk napi tápláléka napi áhítatok formájában biztosítja a mindennapi adagunkat Isten orvosságából – az Ő Igéjéből. Ahogy a gyógyulással kapcsolatban olvasod Isten Igéjét és elmélkedsz rajta, megtapasztalhatod a betegségtől és fájdalomtól mentes, egészséges élet örömét!


Kenneth E. Hagin tizenkét éves pásztori szolgálata során egyetlen gyülekezeti tagot sem temetett el. Ez alatt az idő alatt csak öt vagy hat temetési szertartást végzett. Ezek a holtak a gyülekezet tagjainak rokonai, vagy a gyülekezet korábbi tagjai voltak, akik azóta elköltöztek. Hagin testvér tudta, hogy amíg Jézus vissza nem jön, addig a hívők teljes hosszában leélhetik a földi életüket és így mehetnek haza az Úrhoz. Rendíthetetlenül hitte, hogy a keresztényeknek nem szabadna idő előtt eltávozniuk, más szóval, nem kellene belehalniuk egy betegségbe.
Ebből a napi áhítatos könyvből megtudhatod mindazt, amit Hagin testvér tanított az általa pásztorolt gyülekezetek tagjainak. Ha ezek a tanítások működtek a gyülekezeteinek, akkor neked is működni fognak.

 

Cikkszám: NYK-0030 Kategória: Címke:

Ft

További információk

Tömeg 490 g
Méretek 140 × 216 × 20 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

Alcím

Napi útmutató a lelkünk szellemi táplálásához

A mű eredeti címe

Health Food Devotions

Fordító

Mile Nikolett

Nyelvi lektor

Gulyás Csilla

Méret

140 x 216 mm

Terjedelem

374 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

FLK I Márta Könyvesház

Kiadás éve

2021.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.