Kenneth E. Hagin: Jézus neve

A Bibliából kiderül, hogy a keresztények lényegében ügyvédi meghatalmazást kaptak Jézustól arra, hogy használhassák a nevét.
A név mögött korlátlan fedezet áll, hiszen Jézusé minden hatalom a mennyben és a földön. Ez a teljhatalom teszi hatékonnyá imáinkat, emiatt mennek ki a démonok az emberekből, és emiatt gyógyulnak meg a betegek a hívők szolgálata nyomán.
Lényegében ez Kenneth E. Hagin Jézus neve című könyvének üzenete, amelyet a kortárs egyházi vezetők már a megjelenése idején klasszikus műként értékeltek, s hatása az elmúlt évtizedekben csak tovább erősödött.
A szerző felekezeti elfogultságtól mentes, bátor, őszinte bibliamagyarázatai és a saját, sok évtizedes pásztori, prédikátori szolgálatának tapasztalataiból merített sok-sok élő példa sodró lendülettel döbbentik rá az olvasót arra, hogy mi hiányzik a mai
egyházból, ami az apostoli korban még megvolt. Ugyanakkor jól használható útmutatást kapunk az eredeti keresztény mentalitáshoz, hithez való visszatérés hogyanjáról, és bepillanthatunk abba a dicsőséges jövőbe, amelyet akkor vehetünk birtokba, ha úgy
használjuk és olyan tiszteletben részesítjük a minden név fölött való nevet, amelyet megérdemel.

Cikkszám: MK-0062 Kategória: Címke:

1650 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 110 × 176 × 10 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

A mű eredeti címe

The Name of Jesus

Fordító

Németh S. Judit

Méret

110 x 176 mm

Terjedelem

232 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Patmos Records

Kiadás éve

2016.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.