Kenneth E. Hagin: Mi a hit?

A Biblia kijelenti nekünk, hogy hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni – de mi a hit? Kenneth E. Hagin választ ad erre és egyéb kérdésekre a Mi a hit? című könyvében, amely valódi kincsesháza tanításának. Így határozza meg a hitet: „A hit megragadja a remény elképzeléseit és a valóság birodalmába hozza azokat.”
„Különbség a hit és a remény között” – ez az 1. fejezet címe. „A hit jelen idő” – mutat rá Hagin. „A remény jövő idő. Kerülj a megfelelő igeidőbe.” Ebben a fejezetben Hagin olyan dolgokat vitat meg, amelyek visszatartanak minket a szent gyógyulás elfogadásától.
A 2. fejezet címe: „A hit egy cselekedet”. Hagin így ír: „A gonosz szellemek erőltetnek, hajtanak és kényszerítenek téged dolgok megtételére. A Szent Szellem viszont késztet, serkent vagy gyengéden lök.”
„A hit a választ most veszi el” című 3. fejezetben Hagin arról az izgalmas napról beszél, amikor haldokló tinédzserként felfedezte a hit titkát.
A 4. fejezet, melynek címe: „A hitté vált remény hoz eredményeket”, szembeállítja Ábrahám és Tamás hitét és pontosan megmutatja, hogyan fogadjunk el szent gyógyulást a testünkben.

Cikkszám: MK-0103 Kategória: Címke:

1250 Ft

Csak 1 maradt készleten

További információk

Tömeg 100 g
Méretek 148 × 210 × 2 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Kenneth E. Hagin

A mű eredeti címe

What Faith Is

Méret

140 x 210 mm

Terjedelem

48 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

KSZE

Kiadás éve

2009.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.