Tony Cooke: Élet a halál után

Jelenleg csak e-könyv formájában elérhető.
Az élet újrafelfedezése egy szerettünk elvesztését követően

A gyászoló emberek sokféle érzelmet élhetnek át – zavart, kusza, bizonytalan érzéseket. Ebben a hasznos, életet átformáló könyvében Tony Cooke olyan betekintést ad Isten Igéjébe, amely békét, vigasztalást és stabilitást ad a gyászolóknak.
„Sok könyvet elolvastam, miután a bátyám öngyilkos lett, de egyik sem segített igazán. Végül valaki kölcsön adott egy példányt az Élet a halál után című könyvből. Úgy négyszer olvastam el a másfél év alatt, miután hozzám került. Ez a könyv rámutatott Arra, aki odafent van – az összes fájdalom valódi orvosára.”
„Az Élet a halál után a legmélyrehatóbb és legbátorítóbb könyv, amit valaha olvastam a halálról és a gyászt követő felépülésről.” (Egy pásztor véleménye.)
„A férjem az élete utolsó két hónapja alatt minden este azt kérte, hogy az Élet a halál után című könyvet olvassuk esti áhítatként. Ez a könyv megvigasztalta és megnyugtatta a hitében őt (aki már régóta volt hívő). Miután a férjem a Mennybe ment, az ápolók elmondták nekem, hogy az övé volt a legbékésebb halál, amit valaha láttak.”

Cikkszám: NYK-0031 Kategória: Címke:

Ft

További információk

Tömeg 480 g
Méretek 138 × 214 × 17 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Tony Cooke

A mű eredeti címe

Life After Death: Rediscovering Life After Loss of a Loved One

Fordító

Mile Nikolett

Nyelvi lektor

Budaházy Anna, Gulyás Csilla

Méret

140 x 216 mm

Terjedelem

304 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

FLK I Márta Könyvesház

Kiadás éve

2022.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.