Leonard Ravenhill: Miért késik az ébredés?

„Minden nagyobb ipari vállalatnál találunk olyan személyeket, akikre csak akkor van szükség, amikor valami meghibásodik. Ha a gépek nem működnek megfelelően, ezek az alkalmazottak máris akcióba lendülnek, azonosítják a probléma forrását és kiküszöbölik a hibát, hogy a gépezet ismét zavartalanul járhasson. A jól funkcionáló rendszerek nem érdekesek a számukra, ők ugyanis a problémafeltárás és a problémamegoldás szakértői.
Isten országában is hasonlóan mennek a dolgok. Istennek mindig is voltak „szakértői”, s ezeket a specialistákat elsősorban az erkölcsi hanyatlás problémája, s a nemzet vagy az egyház lelki egészségének romlása foglalkoztatta.
Azok, akik ismerik Leonard Ravenhillt, bizonyosan felismerik benne a vallási szakértőt, akit nem azért küldött Isten, hogy az egyház hétköznapi munkáját végezze, hanem hogy erőpróbára hívja a Baál papokat saját hegyükön, megszégyenítse a nemtörődöm papot az oltárnál, szembeszálljon a hamis prófétával és figyelmeztesse mindazokat, akiket az félrevezetett.”

Részlet A. W. Tozer előszavából

Cikkszám: MK-0131 Kategória: Címke:

2490 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 450 g
Méretek 146 × 224 × 17 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Leonard Ravenhill

A mű eredeti címe

Why Revival Tarries

Méret

146 x 224 mm

Terjedelem

184 o.

Kötészet

Keménytáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Magyar Pünkösdi Egyház

Kiadás éve

2022.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.