Barion Pixel
Kenneth E. Hagin

Prófétai üzenet – Kenneth E. Hagin; Broken Arrow

Ezt a próféciát Kenneth E. Hagin adta át 1980. október 19-én a Rhema Bibliai Gyülekezetben, az oklahomai Broken Arrowban:
„Ne csüggedj el, ha az igazság nem hatol be egyszerre a szellemedbe!
Csak elmélkedj tovább az Ige igazságain!
Minél többet elmélkedsz a leírtakon, és minél többet elmélkedsz azon, amit mások kenet alatt szólnak a Szent Szellem indíttatására, apránként annál inkább valósággá válnak majd számodra azok a dolgok.
Ahogy a bensődben, a szellemedben, a belső emberedben alakot öltenek, addig formálják a szellemedet, amíg nem leszel többé gyenge szellemileg, hanem megerősödsz, képes leszel megállni, és elvégezni azt, amire az Úr elhívott, továbbá Jézus Krisztus által királyként uralkodni és kormányozni az életedben.
Tehát ne fordulj el, ha nem is értesz valamit teljesen, hanem nyisd meg az elmédet, tedd fogékonnyá a szellemedet, és mondd: „Áldott Szent Szellem, fedd fel az igazságot a szellememnek, hogy részesüljek az Atyám teljes gondoskodásában, mert Ő az Édesapám. Én szeretem Őt, és Ő is szeret engem.”
Így azzá fogsz válni, akinek Ő elrendelt téged, továbbá az Isten fiainak kijáró kiváltságok, jogok, hatalom és uralom teljességének szintjére emelkedsz.
Örülj, örvendezz, és szóld a hit szavát!
Szólj a körülményeidhez, melyek megkötöztek téged! Parancsolj távozást nekik, így megszabadulsz.
Szólj a viharhoz, mely feltűnik az életed láthatárán és mondd: „Csendesedj el!”, és nyugalom lesz.
Tanuld meg, mi a tiéd, és cselekedj aszerint!
Így a valóságban is a birtokodba kerül.
Köszönjük, Úr Jézus!”
(Részlet: Kenneth E. Hagin – Dzóé: az Istenből fakadó élet c. könyvéből; 2020. Faithline Kiadó)

error: Védett tartalom!