Barion Pixel
Kenneth E. Hagin

Prófétai üzenet – Kenneth E. Hagin

PRÓFÉTAI ÜZENET
Kenneth E. Hagin: Klasszikus prédikációk c. könyvéből
(FLK – 2021. A könyv hamarosan megjelenik!)
Elérkeztek az utolsó napok. A Mester parancsba adta:
„Munkálkodjatok, míg eljövök!” Folytassátok tehát a munkát, építsétek tovább az Ő Királyságát! Képezzétek továbbra is a férfiakat, nőket, fiúkat és leányokat arra, hogy hirdessék az igazság, az erő, a természetfeletti és a csodák üzenetét!
Az ellenség, a Sátán, tudva, hogy az idő rövid, úgy dolgozik a saját szférájában és világában, mint soha azelőtt.
Ezzel egyidőben azonban az Úr is dolgozik az Ő szférájában és világában, hogy akadályozza a sötétség erejét, és visszaszorítsa a gonosz erőket. Így tehát Isten dicsősége és ereje nagyobb
mértékben megnyilvánul majd a Szent Szellem által.
Ha néhány embernek előre elmondanák, hogy milyen szerepet fog betölteni Istennek ebben a mozdulásában, abban a pillanatban nem tudná elfogadni azt.
Istennek ez a mozdulása azonban nem egyszerre fog bekövetkezni úgy, hogy lehengerelje az embereket. Apránként jön el. Végül pedig, amikor Isten Szelleme hatalmas erővel mozdul, azok, akik szerepet kapnak Isten tervében, már készen állnak majd engedelmeskedni a Szent Szellem mozdulásában Istentől kapott elhívásuknak.
Ezért járjatok tehát hitben! Járjatok az Ige világosságában! Naponta kutassátok az Igét, hogy ezek a dolgok így vannak-e! Figyeljetek arra, amit a Szent Szellem közöl a szellemetekkel! Igen, válaszoljatok, és legyetek hajlandóak követni a Szent Szellemet, Aki a szellemetekben lakik!
Az istentiszteleteiteken és a gyülekezetben engedjétek mozogni a Szent Szellemet úgy, ahogy Ő akar! Ne féljetek a fanatizmustól; ne féljetek a szélsőségektől! Ismerjétek meg alaposan az Igét és a Szent Szellemet! Bátorítsátok és hívjátok meg a Szent Szellemet arra, hogy mutassa meg Magát, és Ő meg fogja tenni.
Az Úr dicsősége pedig megnyugszik a szentjein. Igen, a dicsőség felhője sokakat beburkol majd. A gyülekezet tagjai közül sokaknak megnyílik a szeme, és belelátnak majd a szellemi világba. A gyülekezetben sokan azt fogják mondani: „Láttam egy felhőt a szolgáló feje felett, miközben prédikált.” Mások azt mondják majd: „Az igehirdető a felhőben állt, miközben prédikált.” Megint mások így fognak beszélni: „Láttam, ahogy Jézus mellette áll!” Mert ez a csodák napja. Az ember és a csodák kéz a kézben járnak. Isten tervezte el az embereket és a csodákat. Az Atyaisten állította össze ezt a tervet, és hozta mozgásba az Ő erejét.
Kelj hát fel, ember! Kérd a csodádat! Igen, vedd át a csodádat, mert a csodatévő Isten közel van!
/Magyar fordítás: © FLK; Márta Könyvesház 2021./

error: Védett tartalom!