AKCIÓ!
ÚJ!

Reziliencia – Paul Ch. Donders

Hogyan fejlesszük lelki ellenálló képességünket, és előzzük meg a kiégést?
A világ legsikeresebb vezetői közül sokan a csúcsteljesítmények mellett is képesek megélni azt az ideális életet a mindennapokban, amit a többség nem. Feltárják és használják a belső erőforrásaikat, hogy életüket ne a stressz, hanem a szenvedélyük és a sikereik határozzák meg. Ezzel szemben mára a vállalatok munkatársainak több mint tizedét érinti a kiégés, ami drasztikus teljesítménycsökkenést és életminőségromlást jelent egyéni és vállalati szinten egyaránt.
Hogyan tudunk a folyamatosan változó elvárásokhoz, az állandó készenléthez úgy alkalmazkodni, hogy proaktívak és lelkileg fittek maradjunk?
A kötet útmutatásait követve a reziliencia, a lelki ellenálló képesség fejlesztésével beazonosíthatjuk azokat a belső hajtóerőket, amelyek túlsúlya veszélyezteti a testi és lelki harmóniánkat. Feltérképezhetjük saját energia-háztartásunkat, a számunkra legveszélyesebb stresszfaktorokat, és hogy milyen tényezők töltenek és merítenek le a mindennapokban.
A szerző a kiégés és a túlhajszoltság okainak azonosításán túl inspiráló tanácsokkal és praktikus gyakorlatokkal is segíti olvasóit életük újraértelmezésében és átprogramozásában.

Cikkszám: MK-0186 Kategóriák: , Címke:

3650 Ft

Elfogyott

További információk

Méretek 134 × 202 × 11 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Paul C.h. Donders

Méret

134 x 202 mm

Terjedelem

216 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Egyéb kiadók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.