AKCIÓ!

Sergio Scataglini: A tizenkét bűn [ANTIKVÁR]

Kerüld a szellemi tankcsapdákat, amik bukásodat okozhatják!
A keresztények – még a jó szándékú vezetők is – olyan hibákat követnek el, amelyeknek pusztító, hullámverő hatása lehet; megmérgezve a házasságokat, családokat, karriereket és a Krisztus testét. Most képes leszel tizenkét bűnt azonosítani, amelyek lopakodnak az árnyékban, hogy visszatartsák, a szentséget és útakadályt állítsanak az Istennel való kapcsolatodban.
Nem te vagy az egyetlen aki a bűnnel küzd! Lásd meg, hogy miként tanulták meg az élet leckéit Isten Igéjéből a szellemi óriások.
Kerüld a veszélyes szellemi taposóaknákat!
Íme tizenkét bibliai személy, aki nagyon szerette Istent. Emberiességükben és tudatlanságukban, mindegyik szellemi hibát követett el, amely leállította őket a haladásban. Néhányán időben megtértek és megmenekültek. A többieknek számára a bűn már visszafordíthatatlanná vált. Mindannyian nagy árat fizettek bűnös hibájuk miatt. Ez a könyv segít neked elkerülni ugyanazokat a hibákat, elindít téged a Szellemi gyógyulás irányába és segít neked egy valódi szolgáló keresztény életet keresni
A Tizenkét Bűn felfedi a szíved állapotát, és bátorságot, helyreállítást és bibliai alapokat kínál szellemi utazásodhoz.
Sergio Scataglini korábban főpásztora volt az argentíniai La Plata város „Puerta del Cielo” (A Menny Ajtaja) gyülekezetnek. Teológiai bölcsész doktorátust (MA) szerzett a kaliforniai Pasadena-i „Fuller Theological Seminary”-ben. Isten Sergionak azt a szolgálatot adta, hogy megossza másokkal szenvedélyét a szent élet követésében. Ma, ezt az üzenetét szeretné az egész világgal megismertetni.

Cikkszám: ANT-030 Kategóriák: , Címke:

2250 Ft

Elfogyott

További információk

Formátum

Könyv

Állapot

Antikvár – Jó állapot

Szerző

Sergio Scataglini

Méret

140 x 198 mm

Terjedelem

232 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Egyéb kiadók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.