Barion Pixel

Február 11. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Február 11. – Higgy az igazságban!

Áldjad én lelkem az Urat, és el ne feledkezzél semmi jótéteményéről. Aki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet.
– Zsoltárok 103:2-3

Valamivel később Dr. A. B. Simpson meghívást kapott, hogy beszédet mondjon egy fogadáson. A Máté 8:17-et prédikálta: „Ő [Jézus] Maga vette el a gyengeségeinket, és hordozta el a betegségeinket.” Az összejövetel teljes hallgatóságának elmondta: egész életében hallott arról, hogy Jézus elvette a bűneinket, mialatt azonban két hétig alaposan tanulmányozta a Bibliát, arra is rájött, hogy Jézus elvette a gyengeségeinket, és elhordozta a betegségeinket is.
Megvallotta: „A negyvenes éveim közepén járok, szeretném azonban, ha tudnátok, hogy Jézus elvette a betegségemet és a szívproblémámat. Ezért nincsenek már többé nálam.” Még gyengének érezte magát, amikor ezeket mondta. Tudta, hogy a szíve még mindig nem ver megfelelően.
A feje azt szajkózta: „Bolondot csinálsz magadból. Azt mondod ezeknek az embereknek, hogy meggyógyultál, és Jézus elvette a gyengeségeidet, miközben azok még mindig nálad vannak.”
A bensőjében azonban (itt hiszünk Istennek – a bensőnkben) azt mondta: „Ördög, a Máté 8:17 szerint gyógyult vagyok, mert Ő Maga vette el az erőtlenségeimet, és hordozta el a betegségeimet.” Azután az ereje visszatért, a szívritmusa pedig normalizálódott. Elkezdte jól érezni magát.
Dr. A. B. Simpson teljesen meggyógyult azáltal, hogy elhitte Isten Igéjének az igazságát!

Megvallás: Az igazságot szólom a tünetekkel, a fájdalommal és a Sátán hazugságával szemben, mert az Ige igazság. Jézus sebeiben meggyógyultam.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © FLK – Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!