Barion Pixel

Február 17. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Február 17. – Azt mondd, amit a Biblia mond! 

Ragaszkodjunk a reménység hitvallásához tántoríthatatlanul, mert hű az, aki ígéretet tett.
– Zsidókhoz írt levél 10:23, Károli revideált

Amikor valaki azt kérdezi: „Hogy érzed magad?”, te pedig tudod, hogy mit mond Isten Igéje, akkor válaszolhatsz így: „Jól vagyok, köszönöm.” Ezzel akkor sem hazudsz, ha vannak tüneteid. Kijelented, hogy jól vagy, mert a Biblia szerint Jézus elvette a gyengeségeidet, és elhordozta a betegségeidet. Neked már nem kell hordoznod azt, amit Ő elhordozott.
Mivel Jézus elhordozta a gyengeségeidet, neked nem kell többé gyengének lenned. Amíg azonban megvallod a gyengeségeidet – amíg azt mondod: „Gyenge vagyok” –, az is leszel.
Ez az oka annak, hogy az emberek újra és újra próbálnak megszabadulni a betegségtől. Kézrátétellel imádkoznak értük, megkenik őket olajjal, ők azonban továbbra is kapaszkodnak abba, amijük van. Nem eresztik el a betegséget.
Ha akkor is hiszel abban, hogy Jézus elvette a gyengeségeidet és elhordozta a betegségeidet, amikor még tüneteid vannak – amikor a fizikai állapotod szerint ez nem igaz –, akkor rövid időn belül learatod a gyógyulást.

Megvallás: Nem az mozgat, amit látok, vagy érzek. Csak az mozgat, amit hiszek. Hiszem, hogy Ő, Jézus, elvette a gyengeségeimet, és elhordozta a betegségeimet.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © FLK – Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!