Barion Pixel

Január 11. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 11. – Érts egyet Istennel!

Mondd ki a következő mondatokat, és engedd, hogy a szíved egyetértsen velük!

Mennyei Atyám, hálát adok ma azért, hogy Te vagy az Atyám! Mivel újjászülettem, a Te gyermeked vagyok, Te pedig az én Atyám vagy. Köszönöm, Atyám, a Te nagy megváltó tervedet, amelyet kigondoltál, és elküldted az Úr Jézus Krisztust, hogy beteljesítse.
Köszönöm, Atyám, hogy a megváltás terve nem pusztán a bűnök eltörlését és az újjászületést, hanem a testi gyógyulásomat is biztosítja! Mert a Máté 8:17-ben meg van írva, hogy Maga Jézus vette el az én erőtlenségeimet, és hordozta el a betegségeimet. Amit Ő már elhordozott, azt nekem nem kell hordoznom. Mivel Jézus elhordozta az erőtlenségeimet és a betegségeimet, én gyógyult vagyok; szabad vagyok. Nincsenek többé betegségeim. Jézus elhordozta helyettem a betegséget.

Az 1Péter 2:24-ben az is meg van írva: „Akinek sebeivel gyógyultatok meg.” Ha meggyógyultunk, akkor én gyógyult vagyok. Az Ő sebei által meggyógyultam. Gyógyult vagyok; egészséges vagyok. A szívemben hiszek ebben, és mivel szívvel hiszek benne, kimondom a számmal. Az Ő sebei által meggyógyultam. Hallelujah!

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!