Barion Pixel

Január 15. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 15. – Meggyógyultunk

Monda neki Jézus: Kelj fel, vedd fel a te nyoszolyádat, és járj!
– János 5:8

Mielőtt ez a nő megkapta a kijelentést az 1Péter 2:24-ből és meggyógyult, azt mondtam neki: „Fogom a Bibliát, és bebizonyítom, hogy meggyógyultál.” Kinyitottam a Bibliám az 1Péter 2:24-nél, a nő ölébe tettem a tolószékben, és azt kértem tőle: „Olvasd fel hangosan nekem az 1Péter 2:24-et!” Ő pedig felolvasta.
Így folytattam: „Figyeld meg ennek az igeversnek a második részét! Mi áll benne?”
„Akinek a sebeivel gyógyultatok meg” – felelte.
Tovább kérdeztem: „A ’meggyógyultatok’ múlt, jövő, vagy jelen idő?”
Meghökkent, rám nézett, és azt mondta: „Hát, múlt idő. Ha meggyógyultunk, akkor gyógyult vagyok.”
„Pontosan! – vágtam rá. – Csak emeld a karjaidat a magasba, és kezdd el dicsérni Istent, mert az 1Péter 2:24 szerint meggyógyultál! Nem a jövőben fogsz majd meggyógyulni, hanem Jézus sebeiben már meggyógyultál. Isten nézőpontjából már akkor meggyógyultál, amikor Jézus sebeket kapott. Már gyógyult vagy.”

Felemelte a karjait, és dicsérni kezdte Istent: „Uram, olyan hálás vagyok azért, hogy meggyógyultam! Tudod, mennyire belefáradtam már abba, hogy négy éve így üldögélek. Nagyon örülök, hogy többé már nem vagyok tehetetlen. Nagy boldogságot jelent, hogy a térdeim és a lábaim egészségesek.”
Azután odafordultam hozzá, és azt mondtam neki: „Jézus nevében kelj fel, és járj!” Azonnal felszökkent!

Megvallás: Meggyógyultam. Jól vagyok. Meg tudom tenni mindazt, amit korábban nem tudtam. Annyira örülök annak, hogy meggyógyultam!

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!