Barion Pixel

Január 18. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 18. – Szólj hitben!

Mivelhogy pedig a hitnek mibennünk is ugyanaz a szelleme van meg, amint írva van: Hittem és azért szóltam; hiszünk mi is, és azért szólunk;
– 2Korinthus 4:13

Minden alkalommal, amikor Kemp testvér és a felesége elmondta az asztali áldást, az asszony nevetésben tört ki. Ujjongott: „Meggyógyultam! Az Ige szerint gyógyult vagyok.” Tíz nappal azután, hogy kézrátétellel imádkoztam érte, minden tünete eltűnt.
Később elmondta: „Amikor rám tetted a kezed, tudtam, hogy Isten Igéje alapján meggyógyultam; Isten ereje leszállt rám. A tüneteim azonban nem tűntek el.”
Tudod, ez az asszony azt is mondhatta volna: „Hát, ha meggyógyultam, akkor miért ülök még mindig tolószékben?” Kiokoskodhatta volna magát a gyógyulásából. Ő azonban dicsérni kezdte Istent.
Azt kezdte mondani: „Örülök, hogy jól vagyok. Annyira örülök annak, hogy tudok járni! Örömmel tölt el, hogy nem vagyok többé hozzákötve ehhez a tolókocsihoz.” Hittel szólt, mert hitt az 1Péter 2:24 kijelentésében.

Megvallás: Az 1Péter 2:24-ben meg van írva, hogy Jézus sebeiben meggyógyultunk. Mivel meggyógyultunk, én gyógyult vagyok. Jól vagyok. Jó egészségnek örvendek. Meg tudok tenni olyan dolgokat, amiket korábban nem tudtam. Örömmel tölt el, hogy meggyógyultam.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!