Barion Pixel

Január 22. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 22. – Meggyógyulni könnyű

Jézus pedig monda neki: Ha hiheted azt, minden lehetséges annak, aki hisz.
– Márk 9:23

 Amikor az 1950-es évek elején Texasban prédikáltam, egy tolószékes nőt hoztak el az egyik istentiszteletre. A gyermekbénulás ellen 1950-ben még nem létezett oltás, ezért a betegség tarolt. Nemcsak a tolószékes asszony bénult meg ebben a betegségben, hanem a hatéves lánya is, aki szintén nem tudott járni. Az összejövetelen a kislány meggyógyult. Leugrott az édesanyja öléből, majd fel-le szaladgált a gyülekezet padsorai között.
Az édesanya azonban továbbra is a tolószékben maradt. Ugyanakkor, amikor rátettem a kezem, vette a Szent Szellemet és nyelveken szólt. Többször is azt mondtam neki: „Ugyanolyan könnyen meggyógyulhatsz, ahogy a Szent Szellem keresztséget kaptad, és nyelveken szóltál. Ugyanolyan könnyen megkaphatod a gyógyulást, ahogy a lányod.”
Azt felelte: „Hagin testvér, bárcsak hinni tudnék ebben!” Tudod, a nő üdvösséget kapott és betöltekezett Szent Szellemmel, de egyszerűen nem tudott hinni abban, hogy a gyógyulást is ilyen könnyen veheti át. Így a tolószékben maradt.

Megvallás: Isten azt akarja, hogy jól legyek. Isten azt akarja, hogy jó egészségben éljek. Isten akarata számomra a gyógyulás és az egészség, mind szellemileg, mind testileg. Isten akarata szerint fogok járni, és arra számítok, hogy egészséges leszek, mert ez Isten akarata az életemre nézve.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!