Barion Pixel

Január 31. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 31. – „Azok meggyógyulnak”

Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: … betegekre vetik kezeiket, és azok meggyógyulnak.
– Márk 16:17-18

1953-ban az Isten Gyülekezetében szolgáltam a dallasi Oakcliffben, amikor egy fiatal nőt hoztak el mentőautóval az istentiszteletre. A nő egy autóbaleset következtében két éve feküdt ágyhoz kötve, mert eltört a nyaka és a gerince. Miután két évig kórházban feküdt, utána majd’ egy évig otthon lábadozott, a karját ismét használni tudta. A vállaitól lefelé azonban mozgásképtelen volt.
Amikor letérdeltem a hordágya mellé, és rátettem a kezem, azt a benyomást kaptam, hogy nem azonnal fog meggyógyulni. Amikor a két lábfejére tettem a kezeimet, éreztem, hogy „melegség” árad belé. A nő lábfejei érzéketlenek voltak, a lábszárai azonban bizseregni kezdtek, és azt kiáltotta: „Érzem, ahogy melegség árad a kezeidből, végig a lábaimon.”
„Isten gyógyító ereje árad beléd. Mozgasd a lábfejeid!” – válaszoltam neki. Ő megtette.
Azután így folytattam: „Húzd fel az egyik lábadat!” Felhúzta a bal lábát, a jobb lábát azonban nem tudta megmozdítani. „Testvérnő, amikor hozzád léptem, tudtam, hogy nem azonnal fogsz meggyógyulni. Csak hagyd bekapcsolva a hited kapcsolóját, és járni fogsz” – biztattam tovább.
Valamivel később ismét találkoztunk, ő pedig elmondta: „Hagin testvér, a bal lábamat újra éreztem akkor, a jobb lábam azonban még nem működött egy darabig. Fokozatosan az is helyreállt, és most bárhová elsétálhatok!”

Megvallás: Köszönöm, Atyám, a Te gyógyító erődet! Köszönöm, hogy a Te gyógyító erőd aktívan dolgozik a testemben, hogy meggyógyítson.

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © FLK – Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!