Barion Pixel

Január 9. – K.E.H. Egészségünk napi tápláléka

Január 9. – „Az enyém”

„Ragaszkodjunk a reménység hitvallásához tántoríthatatlanul, mert hű az, aki ígéretet tett.”
– Zsidókhoz írt levél 10:23, Károli revideált

A massachusettsi fiú édesapja folytatta a történetet: „Néhány gyógyszer valamennyit javítani tudott a fiam állapotán, így szedte ezeket. Miután eljöttünk a siracusai istentiszteletről, és eljött az idő, hogy bevegye a gyógyszert, azt mondta nekem: ’Nem. Nincs szükségem rá. Gyógyult vagyok.’”
Az apja így szólt hozzá: „Fiam, szenvedni fogsz, ha nem veszed be. Fájdalmaid lesznek.”
„Nem – folytatta a fiú –, nem lesznek fájdalmaim. Meggyógyultam.”
„Honnan tudod, hogy meggyógyultál?” – kérdezte az apa.
„Nem hallottad Hagin testvért arról prédikálni, hogy Jézus elvette a gyengeségeimet, és elhordozta a betegségeimet? Ott álltam, és megvallottam ezeket. Így tehát tudom, hogy az enyém!” – felelte a fiú.
A fiúnak nem voltak tünetei többé. Visszavitték őt, hogy megvizsgálják, de semmi problémát sem találtak nála! Az orvosok ott akarták tartani a fiút néhány napig, hogy tovább vizsgálhassák. Öt napra tartották ott, és amikor az édesapja a fiúért ment, az orvosok azt mondták neki: „Beszélni szeretnénk önnel. Minden lehetséges vizsgálatot elvégeztünk, de nyomát sem találtuk a betegségnek. Eltűnt. Mi történt?”

Megvallás: Isten Igéje kijelenti, hogy Jézus elvette a gyengeségeimet, és elhordozta a betegségeimet. Ezért az Ige szerint gyógyult vagyok!

(Kenneth E. Hagin: Egészségünk napi tápláléka; © Márta Könyvesház, 2021.)

error: Védett tartalom!