Charles Capps: A szó teremtő ereje

A szavak a világmindenség leghatalmasabb eszközeiként működnek. Vagy győzelemre segítenek az életben, vagy megkötöznek. Nagyon sok embert saját szavai tartanak körülményei fogságában.
Hogyan tudjuk Isten áldásait behozni az életünkbe?
Isten teremtő ereje a mai napig is ugyanolyan, mint az idők kezdetén, amikor kimondta: Legyen világosság! – és lett világosság! Ha Isten beszéde megfogan a szívünkben, és kimondjuk a szánkkal, az isteni mindenhatóságnak a szellemi erőforrásává válik bennünk.
Az embert Isten a maga képére és hasonlatosságára teremtette. Ez a könyv arról szól, hogyan kell kimondanunk az ő hittel teli szavait a saját helyzetünkre, és hogyan tudjuk megváltoztatni az életünket. Tegyük lehetővé, hogy Isten teremtő ereje átáramoljon rajtunk!

„Megmondtam népemnek, hogy az lesz meg nekik, amit mondanak, de a népem egyre csak arról beszél, amije van.” Charles Capps az úgynevezett HIT-mozgalom egyik kiemelkedő bibliatanítója. Ez a könyve az észak-amerikai keresztény irodalom egyik bestsellere; eddig félmillió fölötti pédányszámban kelt el, és több mint negyven kiadást élt meg.

Cikkszám: MK-0110 Kategóriák: , Címke:

2690 Ft

Elfogyott

További információk

Tömeg 220 g
Méretek 110 × 176 × 12 mm
Formátum

Könyv

Szerző

Charles Capps

A mű eredeti címe

The Tongue – A creative Force

Fordító

Surjányi Csaba

Méret

110 x 176 mm

Terjedelem

204 o.

Kötészet

Puhatáblás

Nyelv

Magyar

Kiadó

Karizmatikus Klasszikusok

Kiadás éve

2008.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.